מצגות מכנס היין הישראלי החמישי בראש פינה

כנס היין הישראלי החמישי לזכרו של אלעד ארליך ז"ל שהיה מבין מארגני ויוזמי הכנס בשנים האחרונות מטעם המכללה האקדמית תל-חי נערך השנה ביום חמישי, 29.5.14, בסינמטק ראש פינה.
הנושא המרכזי של הכנס היה "דרכי השפעה על רמת האלכוהול ביין". בנוסף דנו בכנס בתקן היין החדש וההגבלות המסתמנות בנושא פרסום יין במדיות השונות. לכנס הגיעו שלושה מרצים בעלי שם מצרפת ואנגליה.
בסיום הכנס התקיים טקס יקיר הענף ונפתח  יריד היין השנתי בראש פינה בהשתתפות מיטב יינני ויקבי הצפון, גדולים וקטנים.
 
לקריאת המצגות שהוצגו בכנס נא לחצו על המצגת.

תקינה ישראלית - אתי גולן - מנהלת תחום תעשיות קלות, אגף התקינה, מכון התקנים  תקינה ישראלית - אתי גולן - מנהלת תחום תעשיות קלות, אגף התקינה, מכון התקנים
תקן היין הישראלי החדש 1318 - אד זלצברג - יו"ר ועדת תקן היין  תקן היין הישראלי החדש 1318 - אד זלצברג - יו"ר ועדת תקן היין
Different options to reduce sugar production in the vineyard, in the perspective of reducing wine alcohol rate  Different options to reduce sugar production in the vineyard, in the perspective of reducing wine alcohol rate
Strategic Applications of Sensory Evaluation for the Wine Industry and Sensory Impact of Alcohol - Friend or Foe?  Strategic Applications of Sensory Evaluation for the Wine Industry and Sensory Impact of Alcohol - Friend or Foe?
Challenges and Opportunities for Lowering Alcohol in Wine  Challenges and Opportunities for Lowering Alcohol in Wine
החקיקה החדשה בנושא הגבלת הפרסומות והשיווק של משקאות אלכוהוליים - עו"ד ד"ר סער פאוקר - שותף בהרצוג פוקס נאמן ושות'  החקיקה החדשה בנושא הגבלת הפרסומות והשיווק של משקאות אלכוהוליים - עו"ד ד"ר סער פאוקר - שותף בהרצוג פוקס נאמן ושות'
Synergies between research and training in front of the challenges of climate change: The example of Montpellier Sup Agro – INRA  Synergies between research and training in front of the challenges of climate change: The example of Montpellier Sup Agro – INRA
הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים